Korkealaatuista multaa Turun seudulla – parhaista raaka-aineista

Seuranta-analyysit takaavat erinomaisen ravinnetason

Valmistamme multamme korkealaatuisista raaka-aineista. Teetämme eräkohtaisesti mullan ravinnetason seuranta-analyysejä niin mekaanisesti kuin kemiallisesti. Seurannan ansiosta, voimme taata myymämme mullan ravinnetason. Toimitamme multaa Raision, Turun, Kaarinan ja Naantalin alueilla.

Multalajikkeet:

Puutarhamulta on erinomainen yleismulta

Puutarhamulta on seulottua kompostimultaa, joka soveltuu erinomaisesti nurmikon kasvualustaksi ja yleismullaksi. Seulottua kompostimultaa kutsutaankin usein nurmikkomullaksi. Puutarhamultaa käytetään yleismultana pihapuutarhassa ja laajoilla julkisilla puisto- sekä viheralueilla. Puutarhamulta on suosituin multamme. Kompostimultaa käytetään laajasti nurmikonpohjissa, puiden ja pensaiden istutuskuopissa ja istutusaltaissa. Mikäli olette istuttamassa syötäviä kasveja, suosittelemme kasvimaamultaa.

Olemme valinneet kompostimultamme raaka-aineet niin, että mullan kapillaari- ja vedenpidätyskyky, sekä vesi- ja ilmatila ovat optimaaliset. Puutarhamulta on seulottua kompostimultaa, jonka raekoko on 0-20mm.

Puutarhamullan raaka-aineina käytetään:

  • Karkeaa ja hienoa hietamaata
  • Humusvoimaa (Eviran hyväksymä tuote)
  • Turvetta
  • Hiekkaa

Maisemointimulta – edullinen valinta laajoille pinta-aloille

Maisemointimulta on edullinen vaihtoehto pihan muokkaukseen. Maisemointimultaa on helppo levittää ja käsitellä: mullalla on helppo muotoilla pihaa ja täyttää painumia. Esimerkiksi nurmikkoa perustaessa voidaan pohjalla käyttää maisemointimultaa ja pinnalla puutarhamultaa, jolloin pystytään nurmikon pohja tekemään edullisemmin. Maisemointimullan raekoko on 0-50mm.


Havupuumulta – paras kasvualusta havuille

Havupuumullassa on huomioitu havujen ja muiden happamamman maan kasvien erikoistarpeet. Havupuumulta on turvepitoinen ja kevyesti lannoitettu. Havupuumullan raekoko on 0-20mm.


Ravinteikasta kasvimaamultaa

Kasvimaamulta on erityisesti tarkoitettu syötävien kasvien viljelyyn, mutta sitä voi myös hyvin käyttää laajemmin puutarhassa. Kasvimaamultamme soveltuu erinomaisesti sekä kasvihuonekäyttöön että ruukkukasvatukseen. Ravinteikkaassa kasvimaamullassamme kasvatat herkulliset kasvikset ja vihannekset. Kasvimaamullan raekoko on 0-20mm.


Erikoismullat kohteen tarpeiden mukaisesti

Mikäli multamme eivät sovellu kohteeseen sellaisenaan, teemme erikoismultia tarpeen mukaan. 
Voimme esimerkiksi tehdä kunttaa varten oman kasvualustan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö!