Katekuorike

Katekuorikkeet puutarhaan

Katekuorikkeet ovat erinomainen apu pihan ja puutarhan siistinä pitämiseen. Ne myös edistävät istutusten kasvamista, sillä rikkaruohoilla ei ole tilaa nousta suojatusta kasvualustasta. Kuorikkeen vuosittainen lisäys muodostaa istutusten ympärille miltei huoltovapaan alueen. Tarkista valikoimissamme olevat tuotteet ja lue myös vinkkimme kuorikkeen käyttämiseen.

Mäntykuorike

Mäntykuorike on perinteinen valinta pihan ja puutarhan istutusten katteeksi. Sen kaunis punertavan ruskea väri sopii hyvin kotipihan maisemointiin ja istutusalueille.

Kuusikuorike

Kuusikuorike on ruskean tummempaa sävyä verrattuna mäntykuorikkeeseen. Se soveltuu käytettäväksi mäntykuorikkeen tavoin istutuksille sekä puiden ja pensaiden juurien suojaksi. (Ei tällä hetkellä saatavissa, päivitetty 27.6.2019)

Kokopuuhake

Kokopuuhake sisältää koko puuta haketettuna, toisin kuin kuorikkeet, jotka ovat puun kaarnaosaa. Tuoreena kokopuuhake on vaalean kellertävää, mutta vuosien myötä se harmaantuu kauniisti. Valikoimastamme löytyy myös värjätyt koristekatteet: musta, punainen ja ruskea.

Katekuorikkeet valikoimissamme

  • Mäntykuorike
  • Kuusikuorike (ei tällä hetkellä saatavissa, päivitetty 27.6.2019)
  • Kenttäkuorike (erä saatavilla)
  • Kokopuuhake
  • Musta koristekate
  • Punainen koristekate
  • Ruskea koristekate

Pyydä tarjous

Katso nouto-ohjeet >

Noutohinnasto

SuursäkkiKauha
Mäntykuorike85,00 €23,00 €
Kuusikuorike75,00 €18,00 €
Kokopuuhake85,00 €24,00 €
Värjätty koristekate190,00 € (0,8m³)-

Kauhassa on 330 litraa. Saat kaikki valikoimamme tuotteet myös kohteeseen tuotuna. Kuljetuspalvelumme toimittaa kuorikatteet ja muut maa-ainekset Turun seudulla 1-3 arkipäivässä.

Toimitus myös kätevissä suursäkeissä

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tuotteemme kaikkialle Turun seudulla. Myymme maa-aineksia myös kätevissä 700 litran suursäkeissä, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin sekä esimerkiksi saariston kohteisiin. Pienen määrän katekuoriketta voit noutaa myös itse peräkärryllä Raision toimipisteestämme.

Pyydä tarjous

Käyttökohteita katekuorikkeelle

Kuorikatetta käytetään puu- ja pensasistutusten juurella maanpinnan katteena. Se estää siemenrikkakasvien taimettumista ja ylläpitää maan kosteutta.  Kuoriketta voi hyödyntää myös esimerkiksi kompostin välikerroksena. Kokopuuhake on vaihtoehto polkujen kuivana pitävänä pinnoitteena.