Piha

V-S Puutarhamullasta saat kaikki tarvitsemasi maa-ainekset ajoteille, käytäville ja leikkipaikoille. Päällystämiseen ja viimeistelyyn tarjoamme laajan valikoiman luonnonkiviä, singeleitä ja murskeita. Avullamme valitset oikeat tuotteet kohteesi ehdoilla, ja toteutat katsetta ja kulutusta kestävän pihan pitkäksi ajaksi. Saat kaikki maalajit toimitettuna suoraan kohteeseen Turun seudulla.

Katso käyttökohde:

Vinkkejä pihan perustukseen

Uuden pihan perustaminen on yhdistelmä ohittamatonta faktaa ja yksilöllisiä makuasioita. Sinun tulee laskea, kuinka paljon ja millaista maa-ainesta tarvitset, jotta pihatiet kestävät routimista, kantavat ajoneuvojen kuormaa ja läpäisevät vettä.

Käytävän ja pihan viimeistely taas perustuu suurelta osin makuasioihin, sinun omiin mieltymyksiisi. Pääset valitsemaan erimerkiksi luonnonkivet lukuisista koko- ja värivaihtoehdoista, jotka kestävät kulutusta ja sointuvat yhteen rakennusten kanssa.

Me V-S Puutarhamullassa neuvomme sinua maa-aineksien valinnassa ja niiden oikean määrän laskemisessa. Kysy rohkeasti neuvoa, niin valitaan yhdessä oikeat tuotteet juuri sinun kohteesi ehdoilla.

Nouto ja nopea toimitus

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tilaamasi maa-ainekset 1-3 arkipäivässä. Saat kerralla tarvitsemasi määrän hiekkaa, mursketta, luonnonkiviä ja muita maa-aineksia pihasi laittamiseen. Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Turun seudulla. Voit myös noutaa maa-ainekset itse Raision toimipisteestämme. Tarvittaessa voit myös vuokrata meiltä peräkärryn etukäteisvarauksella.