Tuotteet

V-S Puutarhamullasta saa kaikki tarvitsemasi maa-ainekset, oletpa sitten perustamassa uutta pihaa tai luomassa perustaa kukoistavalle puutarhalle. Jalostamme ja valikoimme tuotteet asiakkaidemme toiveiden mukaan, ja valmistamme tutkitusti laadukkaat mullat, hiekat ja muut maa-ainekset omalla reseptillämme. Irtotoimitusten lisäksi saat tuotteemme myös siisteissä ja kätevissä suursäkeissä.

Neuvomme tuotteen valinnassa

Tuotteiden korkea laatu ja tavanomaista pidemmälle viety palveluasenne – niistä V-S Puutarhamulta tunnetaan. Neuvomme ja kuuntelemme sinua oikean ratkaisun löytämiseksi, onpa suunnitelmissasi suuri perustustyö tai pihalle viimeisen silauksen antava pengerrys.

V-S Puutarhamulta tunnetaan ensiluokkaisen mullan valmistajana ja toimittajana. Tutkitusti ravinteikkaan mullan lisäksi saat meiltä kaikki muut puutarhaan ja pihaan tarvitsemasi kasvualustat ja kivetykset.

Maan laadulla ja ravinteikkuudella on väliä. Kysy asiantuntijamme vinkit oman pihasi suunnitteluun ja hyötypuutarhasi laittamiseen, autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen kohteesi ehdoilla.

Toimitus 1-4 arkipäivässä

Voit noutaa maa-ainekset itse tai tilata kuljetuksen suoraan kohteeseen. Teemme yhteistyötä Kuljetusliike Gunnin kanssa, jonka monipuolisen kaluston ansiosta saat kerralla tarvitsemasi määrän multaa, hiekkaa ja muita maa-aineksia. Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Turun seudulla, toimipisteemme sijaitsee Raisiossa.