Puutarha

Kukoistavalla puutarhalla ja satoa tuottavalla kasvimaalla on juuret syvällä huolella rakennetussa maassa. V-S Puutarhamullasta saat laadukkaat multalajikkeet, maanparannukseen tarvittavat hiekat ja viime silauksen antavat katteet puutarhaasi. Autamme sinua valitsemaan tuotteet sekä laskemaan niiden tarvittavan määrän. Saat kaikki maa-ainekset toimitettuna suoraan kohteeseen Turun seudulla.

Katso käyttökohteet:

Vinkkejä kauniiseen puutarhaan

Puutarhan perusta luodaan laadukkaalla puutarhamullalla. Käyttötarkoitus ja kasvatettavat kasvit määrittelevät sen, millainen happamuus ja ravinnepitoisuus istutuksilla ja kasvimaalla tulee olla.

Valmistamme ja myymme ensiluokkaisia multalajikkeita, kuten nurmikkomultaa ja kasvimaamultaa. Valvomme valmistamaamme multaa tarkasti koko prosessin ajan varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun.

Me V-S Puutarhamullassa neuvomme sinua maa-aineksien valinnassa ja niiden oikean määrän laskemisessa, oletpa tekemässä uutta kukkapenkkiä tai perustamassa uudiskohteesi nurmikkoa. Kysy rohkeasti neuvoa, niin valitaan yhdessä oikeat tuotteet juuri sinun kohteesi ehdoilla.

Toimitus nopeasti Turun seudulle

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tilaamasi maa-ainekset 1-3 arkipäivässä. Voit valita kerralla tarvitsemasi mullat, katteet, hiekat ja muut tuotteet puutarhaasi. Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Turun seudulla. Voit myös noutaa maa-ainekset itse Raision toimipisteestämme. Tarvittaessa voit vuokrata meiltä peräkärryn etukäteisvarauksella.