Maa-aineksien asiantuntijayritys

V-S Puutarhamulta on maa-aineksien asiantuntijayritys Turun seudulla. Meiltä niin kuluttaja kuin yritysasiakas saa kerralla kaikki tarvitsemansa tuotteet pihaan, puutarhaan ja vaikkapa perustustöihin. Käytämme osaamistamme asiakkaamme parhaaksi, kuunnellen hänen tarvettaan ja tarjoten siihen myös ratkaisuja, joita hän ei itse ole tullut ajatelleeksi. Tuotteiden korkea laatu ja piirua pidemmälle viety asiakaskokemus – niistä on V-S Puutarhamulta tehty.

Tuotteiden korkea laatu

Multalajikkeemme ovat oman suunnitelmallisen kehitystyömme tulosta. Tarkkailemme maa-aineksiemme koostumusta säännöllisesti ja varmistamme niiden vertailua kestävän laadun. Oman tuotantomme lisäksi olemme rakentaneet valikoimaamme niin, että asiakkaamme saisi kaikki tarvitsemansa tuotteet yhdestä paikasta. Palvelemme jokaista asiakasta ratkaisuun asti.

Usein kysyttyä »

Henkilöt

Katarina, äitiyslomalla
sijaisena Maria
0400 825 179

Jasse

Tuotteiden korkea laatu ja
piirua pidemmälle viety asiakaskokemus

Vastuullinen tuotanto

Meille vastuullisuus merkitsee ympäristöstä ja asiakkaan saamasta palvelusta huolehtimista sekä oman yrityksemme pitkäjänteistä kehittämistä. Otamme ekologisuuden huomioon toiminnassamme, ja tuotantomme on myös viranomaisten tarkasti valvomaa:

  • Ruokavirasto valvoo mullanvalmistustamme
  • Naantalin kaupunki valvoo ympäristölupaamme
  • Pyrimme itse laskemaan koneidemme polttoaineen kulutusta

Moderni perheyritys

V-S Puutarhamulta on vuonna 1993 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme kehittäneet palveluamme ja valikoimaamme jo 25 vuoden ajan. Seitsemän vuotta sitten uusi sukupolvi otti vastuun yrityksestä. Tavoitteemme on luoda V-S Puutarhamullasta entistäkin vahvemmin moderni, asiakkaalle helposti lähestyttävä ja palvelukokemuksellaan erottuva toimija alallaan.