V-S PUUTARHAMULTA OY:N TOIMITUSEHDOT

www.puutarhamulta.fi www-sivusto, jossa tuotteiden myyjänä on V-S Puutarhamulta Oy, Kaarina (Y-tunnus: 0937025-1).

Verkkokaupan yhteystiedot

sähköposti: myynti@puutarhamulta.fi

puhelin: 0400825179

postiosoite: Lautamiehenkatu 3, 20780 Kaarina

Yleiset sopimusehdot

Seuraavia ehtoja sovelletaan V-S Puutarhamulta Oy:n ja sen asiakkaiden välillä tapahtuvassa kaupassa. V-S Puutarhamulta Oy myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille (joista jäljempänä käytetään nimitystä asiakas/kuluttaja) ja yrityksille.

V-S Puutarhamulta Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä. Uusiin tilauksiin sovelletaan aina kulloinkin voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät V-S Puutarhamulta Oy:n www-sivuilla.

V-S Puutarhamulta Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. V-S Puutarhamulta Oy käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, jolloin osia rekisteritiedoista siirretään yhteistyökumppaneille. Kuluttajakauppasuhteessa noudatetaan Suomessa voimassa olevia kuluttajakauppaan liittyviä säännöksiä.

Hinnat ja tuotteet

Myytävät tuotteet esitellään verkkokauppamme www-sivuilla. Hinnat sisältävät tuotteen hinnan kuljetuksineen ja kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Huomioithan, että toimituskulut lasketaan vasta kassasivulla. Jos hinnastossa tai tilausvahvistuksessa on selkeitä hintavirheitä, niin tuotetta ei myydä selvästi väärään hintaan. Olemme yhteydessä asiakkaaseen ennen toimitusta, mikäli havaitsemme hintavirheen.

Tilaaminen

Tilauksen tekeminen aloitetaan valitsemalla halutut maa-ainekset tuotesivuilta. V-S Puutarhamulta Oy:n verkkokauppa-alustan kautta on monipuolisesti erilaisia toimituksia. Kassasivu kertoo, kuinka paljon on tilaa jäljellä yksittäisessä toimituksessa. Myös suursäkkejä ja irtotavaraa on yhdistettävissä samaan toimitukseen. Mikäli tarpeenne on suurempi, esimerkiksi useampia yhdistelmäkuormia, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tuotevälilehdellä on nähtävissä tuotteiden eri variaatiot (eri lajikkeet: suursäkki- ja irtotavaramahdollisuudet). V-S Puutarhamulta Oy ei ota kantaa tuotteen sävyyn tai väriin ja se voi poiketa nettisivun esimerkkikuvista. V-S Puutarhamulta Oy ei ota vastuuta tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai muista rajoituksista taikka ylivoimaisesta esteestä.

Toimituskustannukset lasketaan kassasivulla annettuun osoitteeseen. Verkkokaupassa toimitukset onnistuvat irtotavaralle 65km säteellä Isosuontie 137, 21200 Raisio ja suursäkkitoimitukset 65km säteellä. Syötettävä toimitusosoite tulee löytyä Google Maps -sovelluksesta, jotta rahti pystytään laskemaan. Emme toimita verkkokaupan kautta toimitettuja tilauksia mantereelta pois. Mahdolliset toimitukset yhteysaluksilla ja/tai losseilla tai vastaavilla toimitetaan erillisen tarjouksen mukaisesti. Otattehan yhteyttä tällaisissa tapauksissa asiakaspalveluumme: myynti@puutarhamulta.fi tai 0400825179.

V-S Puutarhamulta Oy toimittaa tilatut irtotavarana myydyt maa-ainekset 1-4 arkipäivän (maanantai-perjantai) sisällä tilauksesta. Säkitetyt tuotteet toimitetaan 1-4 arkipäivän (maanantai-perjantai) sisällä tilauksesta. Olemme yhteydessä asiakkaaseen tarvittaessa ennen toimitusta.

Verkkokaupastamme on valittavissa pikatoimitus tai toimitus tietylle päivälle lisämaksusta. Ennen klo 11 tehdyt pikatoimitustilaukset toimitamme samana arkipäivänä (maanantai-perjantai). Kello 11 jälkeen tehdyt pikatoimitustilaukset toimitamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. V-S Puutarhamulta Oy pidättää oikeuden toimituksen siirtoon ylivoimaisen esteen takia. Tällaisessa tapauksessa olemme yhteydessä välittömästi asiakkaaseen. Maksettu pikatoimituslisä tai toimituspäivälisä hyvitettään asiakkaalle.

Tilauskaavakkeeseen on muiden pyydettyjen tietojen lisäksi ilmoitettava puhelinnumero, josta kuljetusliike tavoittaa sinut tai valtuuttamasi edustajan (esim. perheenjäsen) toimituksen yhteydessä, jotta tuotteet puretaan oikeaan paikkaan.

Mikäli kuljettajan näkemyksen mukaan purku asiakkaan osoittamaan paikkaan ei onnistu, tulee asiakkaan esittää toinen purkupaikka. Toimituksen hinta sisältää irtotavarana tilatut maa-ainekset yhteen kasaan kipattuna ja suursäkit nostetaan autosta, niin ettei autoa tarvitse siirtää välissä. Mikäli asiakas toivoo suursäkkien toimitusta eri paikkoihin (=auto tulee siirtää purkutilanteessa), on lisäpurusta aiheutuva kulu korvattava. Kuljettaja kertoo tästä ennen kuin lisäkulua on aiheutunut.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksutavat

Toimitus

Tuotteet toimitetaan toimitusosoitteeseen, joka ei sijaitse lautta- tai merikuljetuksen päässä ja johon pääsee kuorma-autolla. Tilaaja vastaa toimituspaikan teiden käytettävyydestä, kunnosta ja kantavuudesta. V-S Puutarhamulta Oy ei vastaa kuljetuksen mahdollisista tiestölle tai pihalle aiheutuvista vahingoista, kuten esimerkiksi tiestön painumisesta tai nurmikon vaurioitumisesta.

V-S Puutarhamulta Oy pidättää oikeuden toimitusaika-arvioiden muutoksiin. Toimitusaikamuutokset hoidetaan asiakkaan ja V-S Puutarhamulta Oy:n välillä tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuluttajalla ei ole Kuluttajansuojalain (KSL 6:15) mukaista peruuttamisoikeutta, koska sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi (KSL 6:16).

V-S Puutarhamulta Oy:llä on oikeus käyttää alihankkijoita. Toimitukset tehdään yhteistyöyritysten kuorma-autoilla.

Toimituksen tarkastaminen ja reklamaatio

Auton saapumisen jälkeen toimituserä on oltava heti purettavissa. Toimituksen vastaanottamisen jälkeen asiakkaan (tai tämän edustajan) on välittömästi tarkastettava toimitetut tuotteet ja havaittuaan virheen ottaa yhteys asiakaspalveluun. V-S Puutarhamulta Oy pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet.

Tuotetta, jossa on selvästi havaittava virhe, ei tule käyttää. V-S Puutarhamulta Oy ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista.

Ylivoimainen este

V-S Puutarhamulta Oy pidättää itselleen oikeuden ilman korvausvelvollisuutta joko siirtää toimituksen suorittamisen tai joko kokonaan tai osittain peruuttaa toimituksen ylivoimaisen esteen kuten sodan, kapinan, mellakan, lakon, työsulun, myöhästyneiden tai toimittamatta jääneiden koneiden tai raaka-aineiden, koneissa tai laitoksissa tapahtuneiden vaurioiden, luonnonesteiden ja –mullistusten, tulipalon, liikennehäiriöiden, tietoliikennehäiriöiden, energianjakelun keskeytyksen tai häiriön, tarttuvan taudin tai toisten samankaltaisten tai niihin verrattavien toimitusesteiden tai -vaikeuksien sattuessa. Myös V-S Puutarhamulta Oy:n alihankkijaa kohdannut edellä mainitun kaltainen este katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi, joka oikeuttaa ilman korvausvelvollisuutta joko siirtämään toimituksen suorittamisen tai joko kokonaan tai osittain peruuttamaan toimituksen. Mikäli toimitus joudutaan perumaan yllä mainittuun esteeseen vedoten, palautetaan asiakkaalle hänen maksamansa rahat.

Kuluttajan vahinkojen korvaaminen

Kuluttajalla on oikeus korvaukseen Kuluttajansuojalaissa määritellyn viivästyksen tai virheen aiheuttamasta vahingosta jäljempänä mainituin perustein ja rajoituksin.

Kuluttajalle viivästyksestä aiheutunutta vahinkoa ei korvata, jos V-S Puutarhamulta Oy tai sen alihankkija osoittaa, että viivästys johtuu sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota sen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimusta tehtäessä ja jonka seurauksia se ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Kuluttajalla on oikeus vahingonkorvaukseen kuitenkin vain, jos kuluttaja osoittaa, että hänelle on aiheutunut vahinkoa. Kuluttajalla on oikeus korvaukseen välillisestä vahingosta vain, jos virhe, viivästys tai vahinko johtuu V-S Puutarhamulta Oy:n tai sen alihankkijan huolimattomuudesta.

Kuluttajan on vahingon estämiseksi, sen sattuessa tai sen uhatessa ryhdyttävä kaikkiin sellaisiin toimenpiteisiin vahingon torjumiseksi tai rajoittamiseksi, joita häneltä voidaan kohtuudella edellyttää. Jos kuluttaja laiminlyö velvollisuutensa ryhtyä kohtuullisiin toimenpiteisiin vahingon rajoittamiseksi tai estämiseksi, hän saa itse kärsiä vastaavan osan vahingosta, joka on aiheutunut kuluttajan, hänen edustajansa tai kolmannen osapuolen vastuulla olevista seikoista.

Vahingonkorvausta voidaan sovitella, jos se on kohtuuton ottaen huomioon kuluttajan mahdollinen myötävaikutus, V-S Puutarhamulta Oy:n mahdollisuudet ennakoida ja estää vahingon syntyminen sekä muut olosuhteet.

V-S Puutarhamulta Oy ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota V-S Puutarhamulta Oy tai sen alihankkija ei olisi voinut kohtuudella estää.

V-S Puutarhamulta Oy on velvollinen maksamaan vahingonkorvausta vain V-S Puutarhamulta Oy:n tuottamuksesta aiheutuneista ja kuluttajan osoittamista välittömistä vahingoista.

Tässä kohdassa on sovittu tyhjentävästi V-S Puutarhamulta Oy:n vahingonkorvausvelvollisuudesta, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.