Havupuumulta

Olemme erikoistuneet ensiluokkaisten multalajikkeiden valmistamiseen. Esimerkiksi ravinteikas kompostimulta on oman kehitystyömme tulosta. Valvomme valmistamaamme multaa tarkasti koko prosessin ajan varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun. Katso valikoimamme multalajikkeet eri käyttökohteisiin. Tarvittaessa valmistamme myös erikoismultia esimerkiksi kunttapihaa varten.

Havupuumulta verkkokaupasta

Katso noutohinnat tästä.

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Kategorian muut tuotteet

Maa-ainekset noudettuna tai toimitettuna suoraan kohteeseen

Myymme maa-aineksia monipuolisin toimitustavoin eri tarpeisiin. Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa verkkokauppatilaukset kaikkialle Turun seudulla. Toimitamme myös kätevissä 750 litran suursäkeissä tai koura-autolla, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin.

Voit noutaa mullan myös itse pihamyymälästämme Raision Isosuolta peräkärryllä. Meiltä on saatavilla myös vuokrattavia peräkärryjä. Noutotilauksen voit tehdä paikan päällä.

Mikäli tarpeenasi on suurempi määrä maa-aineksia, pyydä tarjous.

Katso noutohinnasto

Mullan käyttökohteet

Nurmikkomultaa käytetään laajasti nurmikonpohjissa, puiden ja pensaiden istutuskuopissa ja istutusaltaissa. Ravinteikkaassa kasvimaamullassamme kasvatat herkulliset kasvikset ja vihannekset. Maisemointimulta on edullinen vaihtoehto pihan muokkaukseen. Tarvittaessa valmistamme myös erikoismultia.