Hiekat

Valikoimastamme löydät hiekat pihan ja puutarhan rakennustöihin sekä leikkipaikoille. Turvahiekka on seulottua tiivistymätöntä hiekkaa, joka sopii keinujen ja kiipeilytelineiden alle. Leikkihiekkaa käytetään hiekkalaatikoiden lisäksi muun muassa mökin uimarantojen rakentamiseen. Täytehiekalla voidaan täyttää erilaisia kohteita, joissa tarvitaan routimatonta maa-ainesta.

Hiekat

15,00 65,00 

  • Leikkihiekka
  • Täytehiekka
  • Turvahiekka
Poista

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Katso nouto-ohjeet >

Noutohinnasto

SuursäkkiKauha
Leikkihiekka65,00 €20,00€
Turvahiekka65,00 €20,00€
Täytehiekka65,00 €15,00€

Kauhassa on 330 litraa. Saat kaikki valikoimamme tuotteet myös kohteeseen tuotuna. Kuljetuspalvelumme toimittaa turpeen ja muut maa-ainekset Turun seudulla 1-3 arkipäivässä.

Toimitus myös kätevissä suursäkeissä

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tuotteemme kaikkialle Turun seudulla. Myymme maa-aineksia myös kätevissä 700 litran suursäkeissä, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin sekä esimerkiksi saariston kohteisiin. Pienen määrän hiekkaa voit noutaa myös itse peräkärryllä Raision toimipisteestämme.

Pyydä tarjous

Hiekkojen käyttökohteet

Turvahiekka on seulottua hiekkaa, joka on tarkoitettu lasten leikkipaikoille ja esimerkiksi rantalentopallokentille pehmentämään alastuloja. Hiekkalaatikkoleikeissä toimii parhaiten tiivistyvä leikkihiekka. Sitä käytetään myös muun muassa uimarannoilla. Täytehiekka on edullinen vaihtoehto pihan ja puutarhan rakentamisessa, kun tarvitaan routimatonta maa-ainesta.