Katekuorike

Katekuorikkeet puutarhaan

Katekuorikkeet ovat erinomainen apu pihan ja puutarhan siistinä pitämiseen. Ne myös edistävät istutusten kasvamista, sillä rikkaruohoilla ei ole tilaa nousta suojatusta kasvualustasta. Kuorikkeen vuosittainen lisäys muodostaa istutusten ympärille miltei huoltovapaan alueen. Tarkista valikoimissamme olevat tuotteet ja lue myös vinkkimme kuorikkeen käyttämiseen.

Katekuorike toimitettuna

45,00 170,00 

Katso noutohinnat tästä.

Poista

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Katso nouto-ohjeet >

Noutohinnasto

SuursäkkiKauha*Tonneittain**
Mäntykuorike85,00 €23,00 €
Kuusikuorike75,00 €18,00 €
Kokopuuhake85,00 €24,00 €
Värjätty koristekate170,00 € (0,8m³)

* Kauhassa on 330 litraa. ** Lastaamme yli 3,5 m pitkät kuomuttomat kärryt ja lavat tonneittain. Alle 3 tonnin noutoihin lisäämme 14 € lastauslisän. Saat kaikki valikoimamme tuotteet myös kohteeseen tuotuna. Kuljetuspalvelumme toimittaa turpeen ja muut maa-ainekset Turun seudulla 1-3 arkipäivässä.

Toimitus myös kätevissä suursäkeissä

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tuotteemme kaikkialle Turun seudulla. Myymme maa-aineksia myös kätevissä 700 litran suursäkeissä, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin sekä esimerkiksi saariston kohteisiin. Pienen määrän turvetta voit noutaa myös itse peräkärryllä Raision toimipisteestämme.

Pyydä tarjous

Käyttökohteita katekuorikkeelle

Kuorikatetta käytetään puu- ja pensasistutusten juurella maanpinnan katteena. Se estää siemenrikkakasvien taimettumista ja ylläpitää maan kosteutta.  Kuoriketta voi hyödyntää myös esimerkiksi kompostin välikerroksena. Kokopuuhake on vaihtoehto polkujen kuivana pitävänä pinnoitteena.