Lammin kivi 250-450 mm

Luonnonkivillä luot esimerkiksi istutusten ja vesiaiheiden ympärille viimeistellyn ilmeen. Ne ovat näyttävä pinnoite myös pihapoluilla ja käytävien reunustoilla. V-S Puutarhamullalta löydät laajan valikoiman erikokoisia ja -värisiä pyöreäpintaisia luonnonkiviä, joita yhdistelemällä luot kohteeseesi uniikkeja yksityiskohtia.

Lammin kivi 250-450 mm verkkokaupasta

Katso noutohinnat tästä.

Luonnonkivistä rakennetut yksityiskohdat ovat helppohoitoisia ja kestävät vuosien kovaa käyttöä ja kulutusta. Niiden avulla voit toteuttaa viitseliäänä pihanrakentajana kohteellesi ilmeen, joka näyttää viimeistellyltä, mutta on samanaikaisesti hyvin ympäristöön ja luontoon sulautuva.

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Maa-ainekset noudettuna tai toimitettuna suoraan kohteeseen

Myymme maa-aineksia monipuolisin toimitustavoin eri tarpeisiin. Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa verkkokauppatilaukset kaikkialle Turun seudulla. Toimitamme myös kätevissä 750 litran suursäkeissä tai koura-autolla, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin.

Voit noutaa luonnonkivet myös itse pihamyymälästämme Raision Isosuolta peräkärryllä. Meiltä on saatavilla myös vuokrattavia peräkärryjä. Noutotilauksen voit tehdä paikan päällä.

Mikäli tarpeenasi on suurempi määrä maa-aineksia, pyydä tarjous.

Katso noutohinnasto

 

Käyttökohteita luonnonkiville

Luonnonkivet ovat kaunis vaihtoehto esimerkiksi kukkapenkkien viimeistelyssä, muureissa ja sokkelin reunustoissa. Suuremmat luonnonkivet sopivat istutusalueille näyttäviksi koristeiksi. Anna pihan ja puutarhan kohteille viimeinen silaus erivärisillä ja -kokoisilla luonnonkivillä – vain luovuus on rajana.