Lammin singeli 16-32 mm

Pihapolut ja istutukset saavat uuden ilmeen singelikivillä. Kivellä päällystetyt alueet ovat helppohoitoisia ja näyttäviä. Singelin yleisin käyttökohde on polkujen ja käytävien pinnoitteena, sillä pyöreäpintaisilla kivillä on miellyttävää kävellä myös avojaloin. V-S Puutarhamullan valikoimasta saat singelit Raision toimipisteestä noudettuna ja suoraan kohteeseen toimitettuna.

Lammin singeli 16-32 mm verkkokaupasta

Katso noutohinnat tästä.

Singeli on luonnon pyöristämää pienikokoista kiveä, joka on seulottu sorasta erilleen siten, ettei siinä ole mukana hienoa maa-ainesta. V-S Puutarhamullasta saat singelit, joiden raekoko on 8–16 tai 16–32 millimetriä.

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Maa-ainekset noudettuna tai toimitettuna suoraan kohteeseen

Myymme maa-aineksia monipuolisin toimitustavoin eri tarpeisiin. Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa verkkokauppatilaukset kaikkialle Turun seudulla. Toimitamme myös kätevissä 750 litran suursäkeissä tai koura-autolla, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin.

Voit noutaa singelin myös itse pihamyymälästämme Raision Isosuolta peräkärryllä. Meiltä on saatavilla myös vuokrattavia peräkärryjä. Noutotilauksen voit tehdä paikan päällä.

Mikäli tarpeenasi on suurempi määrä maa-aineksia, pyydä tarjous.

Katso noutohinnasto

 

Käyttökohteita singelille

Singeli on hyvä valinta koristekivenä istutusten reunoille. Yleisimmin sitä käytetään kuitenkin erilaisten pihapolkujen pintamateriaalina. Pyöreäpintaisista kivistä rakennettujen polkujen päällä on miellyttävää kävellä ja ne myös näyttävät kauniilta osana pihan ja puutarhan kokonaisuutta. Singeli voidaan valita myös kuorikkeen tavoin puutarhan katteeksi.