Leikkihiekka

Valikoimastamme löydät hiekat pihan ja puutarhan rakennustöihin sekä leikkipaikoille. Turvahiekka on seulottua tiivistymätöntä hiekkaa, joka sopii keinujen ja kiipeilytelineiden alle. Leikkihiekkaa käytetään hiekkalaatikoiden lisäksi muun muassa mökin uimarantojen rakentamiseen. Täytehiekalla voidaan täyttää erilaisia kohteita, joissa tarvitaan routimatonta maa-ainesta.

Leikkihiekka verkkokaupasta

Katso noutohinnat tästä.

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Kategorian muut tuotteet

Maa-ainekset noudettuna tai toimitettuna suoraan kohteeseen

Myymme maa-aineksia monipuolisin toimitustavoin eri tarpeisiin. Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa verkkokauppatilaukset kaikkialle Turun seudulla. Toimitamme myös kätevissä 750 litran suursäkeissä tai koura-autolla, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin.

Voit noutaa hiekan myös itse pihamyymälästämme Raision Isosuolta peräkärryllä. Meiltä on saatavilla myös vuokrattavia peräkärryjä. Noutotilauksen voit tehdä paikan päällä.

Mikäli tarpeenasi on suurempi määrä maa-aineksia, pyydä tarjous.

Katso noutohinnasto

 

Hiekkojen käyttökohteet

Turvahiekka on seulottua hiekkaa, joka on tarkoitettu lasten leikkipaikoille ja esimerkiksi rantalentopallokentille pehmentämään alastuloja. Hiekkalaatikkoleikeissä toimii parhaiten tiivistyvä leikkihiekka. Sitä käytetään myös muun muassa uimarannoilla. Täytehiekka on edullinen vaihtoehto pihan ja puutarhan rakentamisessa, kun tarvitaan routimatonta maa-ainesta.