Luonnonkivet

Luonnonkivet pihaan ja puutarhaan

Luonnonkivillä luot esimerkiksi istutusten ja vesiaiheiden ympärille viimeistellyn ilmeen. Ne ovat näyttävä pinnoite myös pihapoluilla ja käytävien reunustoilla. V-S Puutarhamullalta löydät laajan valikoiman erikokoisia ja -värisiä pyöreäpintaisia luonnonkiviä, joita yhdistelemällä luot kohteeseesi uniikkeja yksityiskohtia.

Luonnonkivet toimitettuna

45,00 115,00 

Katso noutohinnat tästä.

Luonnonkivistä rakennetut yksityiskohdat ovat helppohoitoisia ja kestävät vuosien kovaa käyttöä ja kulutusta. Niiden avulla voit toteuttaa viitseliäänä pihanrakentajana kohteellesi ilmeen, joka näyttää viimeistellyltä, mutta on samanaikaisesti hyvin ympäristöön ja luontoon sulautuva.

Poista

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Katso nouto-ohjeet >

Noutohinnasto

SuursäkkiKauha*Tonneittain**
50-100 mm, Lammin kivi115,00 €52,00 €
100-150 mm, Lammin kivi115,00 €52,00 €
150-230 mm, Lammin kivi115,00 €52,00 €
90-150 mm, Salon kivi85,00 €30,00 €

* Kauhassa on 330 litraa. ** Lastaamme yli 3,5 m pitkät kuomuttomat kärryt ja lavat tonneittain. Alle 3 tonnin noutoihin lisäämme 14 € lastauslisän. Saat kaikki valikoimamme tuotteet myös kohteeseen tuotuna. Kuljetuspalvelumme toimittaa turpeen ja muut maa-ainekset Turun seudulla 1-3 arkipäivässä.

Toimitus myös kätevissä suursäkeissä

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tuotteemme kaikkialle Turun seudulla. Myymme maa-aineksia myös kätevissä 700 litran suursäkeissä, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin sekä esimerkiksi saariston kohteisiin. Pienen määrän luonnonkiviä voit noutaa myös itse peräkärryllä Raision toimipisteestämme.

Pyydä tarjous

Käyttökohteita luonnonkiville

Luonnonkivet ovat kaunis vaihtoehto esimerkiksi kukkapenkkien viimeistelyssä, muureissa ja sokkelin reunustoissa. Suuremmat luonnonkivet sopivat istutusalueille näyttäviksi koristeiksi. Anna pihan ja puutarhan kohteille viimeinen silaus erivärisillä ja -kokoisilla luonnonkivillä – vain luovuus on rajana.