Multalajikkeet

Olemme erikoistuneet ensiluokkaisten multalajikkeiden valmistamiseen. Esimerkiksi ravinteikas nurmikkomulta on oman kehitystyömme tulosta. Valvomme valmistamaamme multaa tarkasti koko prosessin ajan varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun. Katso valikoimamme multalajikkeet eri käyttökohteisiin. Tarvittaessa valmistamme myös erikoismultia esimerkiksi kunttapihaa varten.

Multalajikkeet toimitettuna

23,00 70,00 

Katso noutohinnat tästä.

  • Kompostimulta
  • Kasvimaamulta
  • Havupuumulta
Poista

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Katso nouto-ohjeet >

Noutohinnasto

SuursäkkiKauha*Tonneittain**
Kompostimulta65,00 €14,00 €
Kasvimaamulta70,00 €16,00 €
Havupuumulta70,00 €16,00 €
Hiekkainen nurmikkomulta70,00 €16,00 €

* Kauhassa on 330 litraa. ** Lastaamme yli 3,5 m pitkät kuomuttomat kärryt ja lavat tonneittain. Alle 3 tonnin noutoihin lisäämme 14 € lastauslisän. Saat kaikki valikoimamme tuotteet myös kohteeseen tuotuna. Kuljetuspalvelumme toimittaa mullan ja muut maa-ainekset Turun seudulla 1-3 arkipäivässä.

Toimitus kätevissä suursäkeissä tai irtotavarana

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tuotteemme kaikkialle Turun seudulla. Myymme maa-aineksia myös kätevissä 700 litran suursäkeissä, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin sekä esimerkiksi saariston kohteisiin. Pienen määrän multaa voit noutaa myös itse peräkärryllä Raision toimipisteestämme.

Pyydä tarjous

Mullan käyttökohteet

Nurmikkomultaa käytetään laajasti nurmikonpohjissa, puiden ja pensaiden istutuskuopissa ja istutusaltaissa. Ravinteikkaassa kasvimaamullassamme kasvatat herkulliset kasvikset ja vihannekset. Maisemointimulta on edullinen vaihtoehto pihan muokkaukseen. Tarvittaessa valmistamme myös erikoismultia.