Turve

Turve maanparannusaineeksi

Turve on puutarhassa monikäyttöinen maa-aines, jota voidaan hyödyntää muun muassa kasvualustana sekä hiekkaisen maan parantamisessa. Sen lisäksi, että sekoitamme turvetta mullan joukkoon, myymme sitä myös erillisenä tuotteena. Turvetta on hyvä käyttää esimerkiksi havupuille tarkoitetun mullan seassa.

Turve

24,00 65,00 

Poista

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Katso nouto-ohjeet >

Noutohinnasto

SuursäkkiKauha
Turve65,00 €16,00 €

Kauhassa on 330 litraa. Saat kaikki valikoimamme tuotteet myös kohteeseen tuotuna. Kuljetuspalvelumme toimittaa turpeen ja muut maa-ainekset Turun seudulla 1-3 arkipäivässä.

Toimitus myös kätevissä suursäkeissä

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tuotteemme kaikkialle Turun seudulla. Myymme maa-aineksia myös kätevissä 700 litran suursäkeissä, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin sekä esimerkiksi saariston kohteisiin. Pienen määrän turvetta voit noutaa myös itse peräkärryllä Raision toimipisteestämme.

Pyydä tarjous

Käyttökohteita turpeelle

Turvetta käytetään usein esimerkiksi havupuille tarkoitetun mullan seassa, koska se pidättää hyvin vettä ja ravinteita. Turve on myös loistava kompostin seosaine, sillä se sitoo hajuja ja edistää prosessia. Sitä voidaan hyödyntää myös kasvien luontaisena lannoitteena.

Turve on eloperäinen maalaji, joka sitoo hyvin vettä ja ravinteita. Se syntyy kosteissa ja hapettomissa olosuhteissa, joissa kasvimateriaali hajoaa epätäydellisesti. Turpeeksi luokiteltavan maalajin tulee sisältää 75 prosenttia orgaanista ainesta.

Monikäyttöinen turve

  • Kasvualusta
  • Lannoite
  • Maanparannusaine
  • Kompostin seosaine