Multalajikkeet

Olemme erikoistuneet ensiluokkaisten multalajikkeiden valmistamiseen. Esimerkiksi ravinteikas nurmikkomulta on oman kehitystyömme tulosta. Valvomme valmistamaamme multaa tarkasti koko prosessin ajan varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun. Katso valikoimamme multalajikkeet eri käyttökohteisiin. Tarvittaessa valmistamme myös erikoismultia esimerkiksi kunttapihaa varten.

Nurmikkomulta

Nurmikkomulta on seulottua kompostimultaa, joka soveltuu erinomaisesti nurmikon kasvualustaksi ja yleismullaksi. Nurmikkomultaa käytetään yleismultana pihapuutarhassa ja laajoilla julkisilla puisto- sekä viheralueilla. Olemme valinneet nurmikkomullan raaka-aineet niin, että mullan kapillaari- ja vedenpidätyskyky sekä vesi- ja ilmatila ovat optimaaliset.

Kasvimaamulta

Kasvimaamulta on tarkoitettu syötävien kasvien viljelyyn, mutta sitä voi hyvin käyttää yleisesti puutarhassa. Kasvimaamultamme soveltuu erinomaisesti sekä kasvihuonekäyttöön että ruukkukasvatukseen. Kasvimaamullan raekoko on 0-20 millimetriä.

Maisemointimulta

Maisemointimulta on edullinen vaihtoehto pihan muokkaukseen. Maisemointimultaa on helppo levittää ja käsitellä, joten sillä on kätevää muotoilla pihaa ja täyttää painumia. Esimerkiksi nurmikkoa perustaessa voidaan pohjalla käyttää maisemointimultaa ja pinnalla puutarhamultaa, jolloin pohjan tekeminen on edullisempaa. Maisemointimullan raekoko on 0-50 millimetriä.

Havupuumulta ja erikoismullat

Turvepitoisessa ja kevyesti lannoitetussa havupuumullassa on huomioitu havujen ja muiden happamamman maan kasvien erikoistarpeet. Valmistamme myös erikoismultia tarpeen mukaan. Voimme tehdä kohteeseesi esimerkiksi kunttapihaa, eli metsänpohjaa, varten oman kasvualustan.

Multalajikkeet valikoimassamme

  • Nurmikkomulta
  • Kasvimaamulta
  • Havupuumulta

Pyydä tarjous

Katso nouto-ohjeet >

Noutohinnasto

SuursäkkiKauha
Nurmikkomulta65,00 €13,00 €
Kasvimaamulta70,00 €16,00 €
Havupuumulta70,00 €16,00 €

Kauhassa on 330 litraa. Saat kaikki valikoimamme tuotteet myös kohteeseen tuotuna. Kuljetuspalvelumme toimittaa mullan ja muut maa-ainekset Turun seudulla 1-3 arkipäivässä.

Toimitus myös kätevissä suursäkeissä

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tuotteemme kaikkialle Turun seudulla. Myymme maa-aineksia myös kätevissä 700 litran suursäkeissä, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin sekä esimerkiksi saariston kohteisiin. Pienen määrän multaa voit noutaa myös itse peräkärryllä Raision toimipisteestämme.

Pyydä tarjous

Mullan käyttökohteet

Nurmikkomultaa käytetään laajasti nurmikonpohjissa, puiden ja pensaiden istutuskuopissa ja istutusaltaissa. Ravinteikkaassa kasvimaamullassamme kasvatat herkulliset kasvikset ja vihannekset. Maisemointimulta on edullinen vaihtoehto pihan muokkaukseen. Tarvittaessa valmistamme myös erikoismultia.