Muut tuotteet

Monipuolisten maa-ainesten lisäksi saat V-S Puutarhamullan valikoimasta muun muassa laadukkaat puutarhatyökalut ja nurmikonsiemenet. Työkaluvalikoimastamme löydät niin Catusa-kolat kuin perinteiset puutarhalapiot, lehtiharavat ja rautaharavat. Saat kaikki tuotteemme niin Raision toimipisteestä noudettuna kuin suoraan kohteeseen toimitettuna.

Tuotteitamme

Pronurmi-nurmikonsiemenseos

Käyttöluokaltaan 1 oleva nurmikonsiemenseos. Nurmikko kestää Suomen oloissa korkeaa kulutusta ja lyhyeksi leikkaamista. Tarjolla useita eri pakkauskokoja, 1 kilosta 10 kiloon saakka.

Viherrakennusseos

Edullista siemensekoitusta käytetään muun muassa tieluiskissa. Se kestää hyvin normaalia kulutusta sekä leikkaamista. Myymme viherrakennusseosta 10 kilon pakkauksissa.

Puutarhakalkki

Nurmikon kalkitseminen rakeisella Puutarhakalkilla edesauttaa nurmikon hyvinvointia. Kalkki ylläpitää mullan pH:ta, jonka ansiosta puutarhasi viherpeite ei pääse sammaloitumaan.

Pollen parasta -maanparannusaine

Maanparannusainetta käytetään monipuolisesti kukka- ja kasvimaaviljelyssä maanparannukseen ja lannoitukseen. Saatavilla 40 litran säkeissä. Tuote soveltuu myös luomuviljelyyn.

Valikoimamme muut tuotteet

  • Pollen parasta -maanparannusaine 40 litraa
  • Iskas-työkaluja
  • Nurmikonsiemeniä
  • Suodatinkangasta
  • Maatuvaa katekangasta
Katso nouto-ohjeet >

Noutohinnasto

Saat kaikki valikoimamme tuotteet kohteeseen tuotuna. Kuljetuspalvelumme toimittaa maa-ainekset ja muut tuotteet Turun seudulla 1-3 arkipäivässä.

Tuotteiden käyttökohteet

V-S Puutarhamullasta saat kerralla kaikki tuotteet esimerkiksi uuden nurmikon tai istutusten perustamiseen. Maa-aineksien lisäksi saat meiltä työkalut, suodatinkankaat, siemenseokset ja maanparannusaineet joko Raision toimipisteestämme noudettuna tai kohteeseen tilattuna.