Singelit

Pihapolut ja istutukset saavat uuden ilmeen singelikivillä. Kivellä päällystetyt alueet ovat helppohoitoisia ja näyttäviä. Singelin yleisin käyttökohde on polkujen ja käytävien pinnoitteena, sillä pyöreäpintaisilla kivillä on miellyttävää kävellä myös avojaloin. V-S Puutarhamullan valikoimasta saat singelit Raision toimipisteestä noudettuna ja suoraan kohteeseen toimitettuna.

Singelin ominaisuudet

Singeli on luonnon pyöristämää pienikokoista kiveä, joka on seulottu sorasta erilleen siten, ettei siinä ole mukana hienoa maa-ainesta. V-S Puutarhamullasta saat singelit, joiden raekoko on 8–16 tai 16–32 millimetriä. Raekooltaan suuremmat singelikivet on saatavissa myös harmaan sävyisinä.

Valikoimamme singelit

  • 8-16 mm
  • 16-32 mm
  • 16-32 mm harmaa

Pyydä tarjous

Katso nouto-ohjeet >

Noutohinnasto

SuursäkkiKauha
8-16mm80,00 €25,00 €
16-32mm80,00 €25,00 €
16-32mm, harmaa85,00 €32,00 €

Kauhassa on 330 litraa. Saat kaikki valikoimamme tuotteet myös kohteeseen tuotuna. Kuljetuspalvelumme toimittaa singelin ja muut maa-ainekset Turun seudulla 1-3 arkipäivässä.

Toimitus myös kätevissä suursäkeissä

Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa tuotteemme kaikkialle Turun seudulla. Myymme maa-aineksia myös kätevissä 700 litran suursäkeissä, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin sekä esimerkiksi saariston kohteisiin. Pienen määrän singeliä voit noutaa myös itse peräkärryllä Raision toimipisteestämme.

Pyydä tarjous

Käyttökohteita singelille

Singeli on hyvä valinta koristekivenä istutusten reunoille. Yleisimmin sitä käytetään kuitenkin erilaisten pihapolkujen pintamateriaalina. Pyöreäpintaisista kivistä rakennettujen polkujen päällä on miellyttävää kävellä ja ne myös näyttävät kauniilta osana pihan ja puutarhan kokonaisuutta. Singeli voidaan valita myös kuorikkeen tavoin puutarhan katteeksi.