Murske 0-8 mm

Murskeita käytetään niin pihan pintamateriaalina kuin esimerkiksi suurten omakotitalojen pohjatöissä. Sepeli ei roudi ja läpäisee hyvin vettä, joten sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi pihateiden ja käytävien perustuksessa parantamassa kantavuutta. Valikoimastamme löydät harmaat ja punaiset murskeet pihan ja puutarhan eri käyttötarkoituksiin.

Murske 0-8 mm verkkokaupasta

Katso noutohinnat tästä.

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Maa-ainekset noudettuna tai toimitettuna suoraan kohteeseen

Myymme maa-aineksia monipuolisin toimitustavoin eri tarpeisiin. Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa verkkokauppatilaukset kaikkialle Turun seudulla. Toimitamme myös kätevissä 750 litran suursäkeissä tai koura-autolla, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin.

Voit noutaa murskeen myös itse pihamyymälästämme Raision Isosuolta peräkärryllä. Meiltä on saatavilla myös vuokrattavia peräkärryjä. Noutotilauksen voit tehdä paikan päällä.

Mikäli tarpeenasi on suurempi määrä maa-aineksia, pyydä tarjous.

Katso noutohinnasto

 

Käyttökohteita murskeille

Murskeita ja sepeliä käytetään muun muassa käytävien ja pihateiden kantavassa perustassa. Pihamurskeeksi suosittelemme 0-8 millimetrin tai 0-11 millimetrin kokoista mursketta. Kantavaa pohjaa esimerkiksi leikkimökille tehtäessä on karkeampi 0-16 millimetrin murske hyvä valinta. Hienojakoinen sepeli sopii hyvin hiekoitukseen.