Punainen koristekate

Katekuorikkeet ovat erinomainen apu pihan ja puutarhan siistinä pitämiseen. Ne myös edistävät istutusten kasvamista, sillä rikkaruohoilla ei ole tilaa nousta suojatusta kasvualustasta. Kuorikkeen vuosittainen lisäys muodostaa istutusten ympärille miltei huoltovapaan alueen. Tarkista valikoimissamme olevat tuotteet ja lue myös vinkkimme kuorikkeen käyttämiseen.

Punainen koristekate verkkokaupasta

Katso noutohinnat tästä.

Toimituskulut kohteeseen lasketaan kassalla.

Maa-ainekset noudettuna tai toimitettuna suoraan kohteeseen

Myymme maa-aineksia monipuolisin toimitustavoin eri tarpeisiin. Kumppanimme Kuljetusliike Gunn toimittaa verkkokauppatilaukset kaikkialle Turun seudulla. Toimitamme myös kätevissä 750 litran suursäkeissä tai koura-autolla, joissa toimitus onnistuu nosturiauton avulla haastaviinkin paikkoihin.

Voit noutaa katekuorikkeen myös itse pihamyymälästämme Raision Isosuolta peräkärryllä. Meiltä on saatavilla myös vuokrattavia peräkärryjä. Noutotilauksen voit tehdä paikan päällä.

Mikäli tarpeenasi on suurempi määrä maa-aineksia, pyydä tarjous.

Katso noutohinnasto

 

Käyttökohteita katekuorikkeelle

Kuorikatetta käytetään puu- ja pensasistutusten juurella maanpinnan katteena. Se estää siemenrikkakasvien taimettumista ja ylläpitää maan kosteutta.  Kuoriketta voi hyödyntää myös esimerkiksi kompostin välikerroksena. Kokopuuhake on vaihtoehto polkujen kuivana pitävänä pinnoitteena.